OVAJ SNIMAK SU POGLEDALI MILIONI, EVO ZAŠTO: Hteo da se bije, a onda je ugledao NJEGA! Pogledajte dirljivu scenu iz Premijer lige
Foto: Screenshot

prelepo!

OVAJ SNIMAK SU POGLEDALI MILIONI, EVO ZAŠTO: Hteo da se bije, a onda je ugledao NJEGA! Pogledajte dirljivu scenu iz Premijer lige

Fudbal -

Da na fudbalskom terenu može da postane i te kako vruće znamo odavno, sveži primer smo imali u 166. večitom derbiju.

Jedan oštriji duel, jedna reč, ili gest mogu biti dovoljni da napetost između igrača dve ekipe drastično poraste. Tada dolazi do verbalnih sukoba ili fizičkih obračuna.

Baš to smo videli na pomenutom meču Crvene zvezde i Partizana, ali viđa se svakodnevno širom sveta.

Ono što se desilo na utakmici 28. kola Premijer lige između Noriča i Brentforda je ipak dobilo potpuno drugačiju notu, kada je fudbaler domaće ekipe, Brendon Vilijams, bio spreman da se potuče sa protivnikom zbog grubog faula.

Dvojica fudbalera su pala na zemlju, Vilijams je odmah uhvatio rivala za dres, ali je u trenutku promenio raspoloženje kada je video sa kojim je fudbalerom bio u duelu.

U pitanju je Kristijan Erisken, Danac koji se uprkos mišljenju mnogih da nikada više neće igrati profesionalni fudbal vratio na teren i to u verovatno najzahtevniju ligu na svetu.

Bivši fudbaler Totenhema je, podsetimo, jedva izvukao živu glavu na utakmici Evropskog prvenstva između Danske i Finske kada se naprasno srušio na travu. Lekari su se borili i na terenu su uspeli da ga vrate u život, a nakon nešto više od šest meseci ponovo je na terenu

.

Kada ga je video, Vilijams ga je pustio, čak ga i zagrlio, a zapanjujuće brzo je promenio izraz lica.

Brentford je pobedio rezultatom 3:1, međutim, nakon meča niko nije pričao o ishodu i golovima. Broj poruka koje su na društvenim mrežama poslate Vilijamsu i Eriksenu je ogroman, a video snimak koji je brzo postao viralan izaziva emociju kod ljubitelja fudbala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track