STANOJEVIĆ PREZADOVOLJAN: Pobedili smo KARAKTEROM, Spartak je sjajan tim!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ PREZADOVOLJAN: Pobedili smo KARAKTEROM, Spartak je sjajan tim!

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je izuzetno zadovoljan nakoin teške ali slatke pobede Partizana u Subotici protiv Spartaka

"Spartak je izuzetna ekipa, podigli su nivo forme, mnogo bolje igraju u poslednje vreme, teren je bio težak, tvrd, nereavan, bilo je mnogo teško postaviti igru, ali smo na kraju karakterom pobedili utakmicu", rekao je Stanojević i dodao:

"Spartak Ima izuzetne igrače i trenera koji ih je dobro namestio. Očekivali smo ovo... Teško je pobediti. Ali danas smo svi bili na nivou."

Burno su reagovali iz tabora Spartaka nakon što je glavni sudija Lazar Lukić nakon poziva Srđana Jovanovića iz VAR sobe i gledanja snimka, odlulčio da start Đurasovića nad Jovićem okarakteriše kao jedanaresterac.

"Igrali smo na gol više, borili se... Čestitam Partizanu i izvinjavam se za moju reakciju posle postignutog gola", rekao je strateg Subotičana Nebojša Vučković.

FK Spartak Subotica, FK Partizan, Partizan
foto: Starsport

On je nahvalio tim Partizana.

"O Partizanu ne treba troštiti reči. To je ekipa koja igra pravi fudbal i koja je dala maksimum kako ofanzivno tako i defanzivno. Reč je o super organizovanoj ekipi koja je neutralisala i neke naše pokušaje u završnoj fazi. Partizan je u nekim situacijama fantastično zatvarao prostor kod naših polukontri i kontri. Zato se nalaze tu gde se nalaze i to nikako nije slučajno", zaključio je Vučković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track