OZBILJNE PRETNJE CRVENOJ ZVEZDI: Predsednik pretposlednjeg kluba Superlige uputio jasnu poruku velikom rivalu!
Foto: FK Mtalacrs

čuvajte se

OZBILJNE PRETNJE CRVENOJ ZVEZDI: Predsednik pretposlednjeg kluba Superlige uputio jasnu poruku velikom rivalu!

Fudbal -

Rajko Nešković dao hrabru i smelu izjavu pred utakmicu Crvene zvezde i Metalca u ponedeljak u Gornjem Milanovcu

Predsednik FK Metalac Rajko Nešković zapretio je Crvenoj zvezdi da će biti sigurno poražena u Gornjem Milanovcu u ponedeljak. Više nego smela izjava funkcionera kluba koji se nalazi na pretposlednjem mestu Superlige, u zoni ispadanja.

Rajko Nešković
foto: www.fkmetalac.rs

Crveno-beli su poraženi od Glazgov Rendžersa rezultatom 0:3, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope. Crvena zvezda je pala na Ajbroks parku pred 50.000 ljudi, ali je očigledno ništa s pram onoga što ih čeka u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, od 15.55 časova.

Ne treba zaboraviti da je i Radnik jesenas savladao Crvenu zvezdu 27. oktobra rezultatom 2:1. Klub iz Surdulice tada je bio na pretposlednjem mestu Superlige, baš kao i Metalac, trenutno.

- Pobedićemo Zvezdu na našem stadionu. Odbrana crveno-belih je spora i neće moći da sačuva naše brze igrače, Stuparevića, Cvetkovića i Prestiža - rekao je Rajko Nešković za Sportski žurnal.

Hrabro, nema šta. Posebno s obzirom na tradiciju susreta dva kluba. U prethodnih 13 međusobnih okršaja sa Crvenom zvezdom, Metalac je doživeo čak 11 poraza. Samo jednom su pobedili Crvenu zvezdu, pre 12 godina u Kragujevcu , rezultatom 2:1. Bila je to u najmanju ruku čudna utakmica, posle koje je Vladimir Petrović Pižon napustio Marakanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track