JUGOSLAVIJO, PA OVO TE UJEDINJUJE! Hrvate, Slovence, Crnogorce i Srbe vezuje JEDNA VELIKA NULA! Evo o čemu se radi
Foto: Profimedia

potpuni hit

JUGOSLAVIJO, PA OVO TE UJEDINJUJE! Hrvate, Slovence, Crnogorce i Srbe vezuje JEDNA VELIKA NULA! Evo o čemu se radi

Fudbal -

Razumemo i odbrana i sve, ali šta je, bre ovo?! Kakav je ovo fudbal? Nemoj posle da neko slučajno zakuka kako nema gledalaca na stadionima. Ko želi da izgubi 90 minuta na gledanje u mečeve gde su golovi misaona imenica?

Dvocifren broj utakmica u ligama bivše Jugoslavije prethodnog vikenda završen je bez pogodaka - 0:0, 0:0, 0:0, 0:0 i tako dalje. Antipropaganda fudbala bila je na delu od Kopra, pa preko Splita i Osijeka, do Bijeljine, Trebinja, zatim Petrovca i Golubovaca pa sve do Beograda i okoline. Žali bože navijača koji se se zatekli na stadionima gde nisu videli nijedan jedini gol.

A, znate šta je najsmešnije od svega? To što svakodnevno iz usta trenera koji rade u regionu slušamo kako teže napadačkom fudbalu i igri na gol više. Kurtoazne izjave očito su bez pokrića što se vidi iz rezultata. Svi igraju napadački fudbal, a 12 mečeva završeno 0:0!

lopta, stara lopta, ispumpana lopta, fudbal, ilustracija
foto: Profimedia

Neki će da kažu: dobre odbrane, ali čini se da smo mnogo biže tome da se radi o izuzetno skromnom ofanzivnom kvalitetu, kao i taktici autobus ispred gola. Mi smo svedoci ovog dugog na meču Partizan - Napredak. Gosti nisu birali sredstva kako bi zadržili nulu, pa je drugo poluvreme više proteklo u valjanju nego u fudbalu.

Fudbal se igra zbog navijača, a oni žele da gledaju golove. Ovakvim rezultatima oteraće i ovaj mali broj ljudi što ih prati...

SVI MEČEVI ZAVRŠENI BEZ GOLOVA

Hrvatska

Osijek - Gorica 0:0

Slaven - Istra 0:0

Hajduk - Dinamo 0:0

Srbija

Partizan - Napredak 0:0

Kolubara - Radnički K. 0:0

Novi Pazar - Mladost 0:0

Slovenija

Koper - Bravo 0:0

Domžale - Radomlje 0:0

BiH

Leotar - Željezničar 0:0

Radnik - Rudar 0:0

Crna Gora

OFK Petrovac - Dečić 0:0

Zeta - Jezero 0:0

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track