DRAGOVIĆ NAKON UTEŠNE POBEDE: Borili smo se za Delije do poslednjeg sekunda! VIDEO
Foto: Profimedia

LIGA EVROPE

DRAGOVIĆ NAKON UTEŠNE POBEDE: Borili smo se za Delije do poslednjeg sekunda! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Rendžersa u revanš meču osmine finala drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja rezultatom 2:1, a utiske nakon još jedne dobre partije u Evropi, izneo je defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović

- Tužan sam što nismo prošli jer smo imali šanse za to. Po mom mišljenju, Rendžers je prošao srećno. Imali smo šanse, ali nismo dali golove. Svakako, svaka čast svakome, i svima koji su igrali, i onima koji su bili na klupi. Hvala i navijačima što su ponovo bili naš 12. igrač. Šteta što nismo prošli – počeo je Dragović.

Istakao je iskusni defanzivac da se kompletan tim borio do poslednje sekunde.

- Umorni smo, ali takav je fudbal. Borili smo se do poslednje sekunde. Trudili smo se da postignemo i treći gol, iako je sve već bilo gotovo, ali opet, uradili smo to za navijače. Svaka čast momcima i celom timu. Idemo dalje.

Pomenuo je austrijski reprezentativac fantastičnu podršku naših navijača, koji su i ovog puta bili dvanaesti igrač crveno-belih.

- Voleo bih da svaki vikend bude ovako pun stadion. Naši navijači su uvek uz nas, i kada nam ide, i kada nam ne ide. Oni su uvek uz nas, i hvala im. Nadam se da će i u nedelju biti uz nas u ovolikom broju – zaključio je Dragović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track