HAOS! Zaratili Murinjo i bivši trener Zvezde: Žoze ga BRUTALNO isprozivao!
Foto: Profimedia

rat u seriji a

HAOS! Zaratili Murinjo i bivši trener Zvezde: Žoze ga BRUTALNO isprozivao!

Fudbal -

Ne očekujete valjda od trenera koji je osvojio 25 trofeja da komentariše nekoga ko je osvojio dva u Seriji B - oštro će Portugalac

Ne ide dobro Žozeu Murinju na klupi Rome, pa je bes iskalio na konefernciji za medije pred gradski derbi sa Laciom i potcenjivački se obratio nekadašnjem treneru Crvene zvezde, ali i rimskih rivala, Zdenjeku Zemanu.

Doduše nije ni on bio nežan prema "posebnom", pa se očekivalo da dođe do verbalnog sukoba.

- Sari u Laciju radi mnogo bolji posao nego Murinjo. Njegova ekipa ima identitet, Roma izgleda kao da ne zna što radi na terenu - izjavio je Zeman. Logično, novinari su pitali Murinja za komentar.

- Ne očekujete valjda od trenera koji je osvojio 25 trofeja da komentariše nekoga ko je osvojio dva u Seriji B. Da su to gospoda Trapatoni ili Kapelo, onda bih odgovorio. Ali, Zeman!? Molim vas...Sledeće pitanje - rekao je Murinjo.

Inače, Murinjo nema šanse da se sa Romom plasira u Ligu šampiona i bude medu četiri u Italiji, ali u prilici je da osvoji Ligu konferencije. Iako je "vučica" imala skormna izdanja, uspela je da se dovuče do četvrtfinala gde je čeka ekipa koja joj je nanela katastrofu u grupnoj fazi - norveški Bodo Glimt.

Fijasko u Beogradu

Zdenjek Zeman se u Zvezdinu istoriju upisao kao jedan od trenera koji su se najkraće zadržali na klupi, smenjen ne posle katastrofalnog početka sezone 2008/09. Sa njim u glavnoj trenerskoj ulozi, Zvezda je vec u početnim kolima prvenstva napravila ogroman zaostatak za Partizanom i eliminisana je iz kvalifikacija za Ligu UEFA od kiparskog Apoela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track