VIŠE NIKAD NEĆETE VIDETI NEŠTO SLIČNO MENI! Ibrahimović krenuo emotivno, pa u svom stilu ŠOKIRAO novinare: Uživajte dok možete!
Foto: EPA/Jonas Ekstromer

verovali ili ne

VIŠE NIKAD NEĆETE VIDETI NEŠTO SLIČNO MENI! Ibrahimović krenuo emotivno, pa u svom stilu ŠOKIRAO novinare: Uživajte dok možete!

Fudbal -

Napadač Milana i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović govorio je za medije pred utakmice baraža za plasman na Svetsko prvenstvo.

Švedska će igrati najpre protiv Češke u četvrtak 24. marta, Ibrahimović će taj meč propustiti zbog suspenzije, a ukoliko pobedi reprezetacija Švedske za plasman na Mundijal igraće protiv Poljske.

Pred važne mečeve nacionalnog tima, Ibrahimović.- Osećam malu paniku zbog mogućnosti da prestanem da igram. Sigurno, nastaviću što je duže moguće, sve dok mogu da postižem rezultate, sve dok budem dobar na terenu, bez patnje. Šta će biti dalje, ne znam, dok sam pisao knjigu malo sam se plašio. Uloga u fudbalu? Videćemo kad dođe taj dan. Mogao bih da počnem nešto novo, predahnem ili potpuno nestanem. Naravno da adrenalin koji sada osećam nikada više neću osetiti. Programirani smo da se probudimo, pripremimo za trening, treniramo, idemo kući i odmorimo se - rekao je Ibrahimović.

On je potom odmah okrenuo priču i vratio se nečemu što je njegov stil.

- Mislim da će ipak vaša tuga biti veća jer me više nikada nećete videti kako igram. Trebalo bi sada da se zabavite, više nikad nećete da vidite ovako nešto - poručio je Zlatan Ibrahimović.

Četrdesetogodišnji napadač ima ugovor do leta ove godine. Ove sezone je igrao na 18 utakmica Serije A na kojima je postigao osam golova uz dve asistencije.

Za reprezentaciju je na 120 utakmica postigao 62 pogotka, a poslednji put je dres nacionalnog tima nosio u martu 2021. godine kada je protiv reprezentacije tzv. države Kosova upisao asistenciju u pobedi rezultatom 3:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track