NISMO ZABORAVILI NATO BOMBE I BRAĆU KOJA SU PATILA 1999. GODINE: Moćna poruka navijača ruskog ZENITA upućena SRBIMA (VIDEO)
Foto: Printskrin/jutjub

podrška

NISMO ZABORAVILI NATO BOMBE I BRAĆU KOJA SU PATILA 1999. GODINE: Moćna poruka navijača ruskog ZENITA upućena SRBIMA (VIDEO)

Fudbal -

Simpatizeri kluba iz Sankt Peterburga dobro pamte

Navijači Zenita iz Sankt Peterburga godinama unazad pokazuju privrženost srpskom narodu. Rusi su se oglasili povodom godišnjice od NATO agresije na Srbiju i Crnu Goru 1999. godine, koja se desila na sutrašnji dan 24. marta.

Zenit
foto: Printskrin/jutjub

Simpatizeri Zenita pre nekoliko dana pozdravili su navijače Crvene zvezde Delije, koji su podsetili na sve ratove koje je vodila Amerika širom sveta u prošlom i ovom veku sa konstatacijom - Dajte šansu miru.

Navijači Zenita snimili su spot podrške Srbima sa naslovom "Srbi i Rusi, braća zauvek" i objavili ga na Jutjubu. Tim povodom izdali su i saopštenje koje Kurir ekskluzivno donosi:

"Uvek pokušavamo na jedan, ili drugi način da pomenemo događaje važne za Srbiju. Taj 24. mart 1999. godine, početak bombardovanja Beograda, koji se dogodio pre 23 godine, zaokružen je u našem kalendaru još u vansezoni. Ali, jednostavno se dešava da nam ova promocija sada znači još više. Pored podrške Srbima, to je odraz naše zahvalnosti za neporcenjivu podršku Rusiji i ruskom narodu u poslednje vreme. Rusi i Srbi, braća zauvek!"

Pogledajte i spot navijača Zenita.

Spot je snimljen na starom stadionu FK Zenit "Petrovski".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track