BIO JE ZVEZDINA NADA I BRAT ČUVENOG HRVATA: Kakav evrogol, sevnula je levica i pocepala mrežu, publika na nogama (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram, Shutterstock

spektakularno

BIO JE ZVEZDINA NADA I BRAT ČUVENOG HRVATA: Kakav evrogol, sevnula je levica i pocepala mrežu, publika na nogama (VIDEO)

Fudbal -

Milan Pršo postigao gol koji se retko viđa i u "ligama petice"

Milan Pršo i dalje ima magiju u svojim nogama, posebno u levici. Nekada velika nada Crvene zvezde igra iz zadovoljstva za nižerazredni klub Zuce i daje evrogolove.

Milan Pršo
foto: Prinskrin Instagram

Tokom vikenda Zuce su ugostile ekipu Mladenovca i slavile rezultatom 3:2. Najlepši potez na utakmici bio je neverovatan pogodak Milana Prša, sa više od 20 metara, kada je projektilom bukvalno pocepao mrežu golmana protivnika.

Usledio je odlazak prema tribini i radost sa vernim navijačima. Milan Pršo je pre 15 godina bio velika nada Crvene zvezde i srpskog fudbala. Sestrić čuvenog Miladina Dada Prša, reprezentativca Hrvatske, harao je tada u crveno-belom dresu na terenima omladinskih liga.

Nažalost, karijera dečaka koji je 1995. godine iz rodnog Obrovca izbegao u "Oluji" nije se razvijala onako kako su mu predviđali. Milan Pršo danas ima 31 godinu, a fudbal igra amaterski za svoju dušu, za niželigaša Zuce, iz beogradske opštine Voždovac.

Milan Pršo
foto: Printskrin

Pre 15 godina Milan Pršo dao je intervju Kuriru, dok je bio u omladinskoj školi Crvene zvezde. Tada su za njega interes pokazivali Hrvati, ali je on odbio da igra za njih, rekavši jasno da za njega postoji samo jedna reprezentacija - selekcija Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track