MEČ ŽIVOTA ZAHTEVA PRODUŽETKE, SVI ČEKAMO NJEGOV ZLATNI GOL! Mihajlović podigao Italiju na noge: "FORCA", Siniša!
Foto: Pritnscreen

stiže podrška

MEČ ŽIVOTA ZAHTEVA PRODUŽETKE, SVI ČEKAMO NJEGOV ZLATNI GOL! Mihajlović podigao Italiju na noge: "FORCA", Siniša!

Fudbal -

Čuveni srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović u subotu je održao potresnu konferenciju za medije, na kojoj je otkrio da će ponovo morati na lečenje jer ima naznaka da se leukemija vratila.

"Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti", rekao je Mihajlović i dodao da će se i ovoga puta žestoko boriti.

Odmah nakon konferencije za medije počele su da stižu poruke podrške. Italijanski list "Gazeta delo sport" otkriva da je Mihajloviću na mobilni telefon za samo nekoliko sati stiglo više od 700 poruka!

"Čitaću ih jednu po jednu, ali neću odgovarati i nadam se da se niko neće naljutiti. Hvala im svima, evo pozdravljam ih sve", rekao je srpski terener, prenosi Gazeta.

Italijanski list je dirljivim komentarom pružio Mihi podršku.

"Juče se vratio u Rim svojoj porodici, ženi Arijani, koja je glavni oslonac, i njihovoj deci, njih petoro, kao i prelepoj unuci Violante, rođenoj 28. oktobra, što ga je učinilo i dedom. Uz takav tim oko njega, nema prepreke koja ne može da se prevaziđe. "Meč života" zahteva produžetke. Svi čekamo njegov zlatni gol. Idemo, Siniša", piše ugledni italijanski list.

UVEK UZ TIM

Italijanski mediji otkrivaju i šta je Mihajlović poručio svojim najbližim saradnicima nakon konferencije za medije.

Srpski trener je održao kratak govor kako bi motivisao svoj tim da u nastavku sezone da svoj maksimum na terenu. Miha je naglasio da će kao i prošli put davati komande iz bolničkog kreveta.

"Radite kao tim, bez kulta ličnosti, kao prošli put, budite pozitivni i svi ujedinjeni. Ja ću dati o svemu završnu reč", rekao je Mihajlović.

Kurir sport/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track