AJMO, BRAĆO! DA LI I VI IZ SVEG SRCA NAVIJATE ZA MAKEDONIJU? Odbojavanje da epskog meča! Milionska premija našim susedima (ANEKTA)
Foto: EAP/CARMELO IMBESI

baraž

AJMO, BRAĆO! DA LI I VI IZ SVEG SRCA NAVIJATE ZA MAKEDONIJU? Odbojavanje da epskog meča! Milionska premija našim susedima (ANEKTA)

Fudbal -

Portugal je apsolutni favorit, ali bila je i Italija, pa su Stole, Darko i drugovi napravili čudo i izbacili prvaka Evrope

Severna Makedonija nalazi se na korak od ostvarenja sna. Taj korak je džinovski, ali bio je i prethodni koji su napravili.

Naši susedi u utorak igraju najvažniji meč u svojoj fudbalskoj istoriji: gostuju Portugalu u utakmicu u kojoj pobednik dobija kartu za Mundijal (20.45).

Nema dileme da će gotovo cela Srbija biti uz komšije! S mnogo simpatija dočekana je pobeda Makedonaca nad Italijom. Sada će zadatak biti još teži. Međutim, hrabre momke iz Severne Makedonije ne napušta optimizam.

- Nemačka je pala u kvalifikacijama, onda smo ostvarili istorijsku pobedu nad Italijom, ako još srušimo i Portugal... Onda neka dođe Brazil i uruči nam titulu prvaka sveta - rekao je u šali Stole Dimitrijevski, fantastični golman.

Sveopšta euforija u državi donela je i potencijalno ogromne nagrade fudbalerima.

- Najmanje što možemo da uradimo jeste da izdvojimo premiju od 500.000 evra ako prođete na Mundijal - poručio je Dimitar Kovačevski, premijer Makedonije.

Koliko će im biti teško da dođu do toga, vidi se iz podatka da vrede čak 12 puta manje od Ronalda i drugova (64,7 miliona evra Makedonija, 782 miliona evra Portugal).

Kladionica

Portugal - Makedonija

1,25 5,50 18

Kurir sport

Bonus video:

00:29

MAKEDONIJA IZBACILA ITALIJU! Megasenzacija, prvak Evrope ne ide u Katar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track