PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE SRBIJE OPLJAČKAN U FRANCUSKOJ: Lopovi ojadili RAJKOVIĆA, odneli bukvalno sve!
Foto: @starsport

ŠOKANTNO

PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE SRBIJE OPLJAČKAN U FRANCUSKOJ: Lopovi ojadili RAJKOVIĆA, odneli bukvalno sve!

Fudbal -

Prvi golman reprezentacije Srbije i francuskog Remsa Predrag Rajković, opljačkan je u Francuskoj. Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio odsutan, sa reprezentacijom, i odneli apsolutno sve iz njegovog doma.

Provalnici su upali u kuću srpskog golmana i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. U stanu nije ostalo ništa, osim golih zidova, prenosi Telegraf.

Srpski golman je podigao bezbednost svog doma na veoma visok nivo nakon što je već jednom već bio opljačkan, pre dve godine. Kuća je imala sistem alarma i sigurnosne kamere, a i pored toga lopovi su uspeli da provale u kuću. Deo ulaznih vrata je odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo.

Policija pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca koji su ga mesecima pratili i znali svaki njegov korak. Predrag i njegova supruga Ana, koja je ostala u Beogradu sa decom i ne nalazi se u Francuskoj, su trenutno u šoku i vidno su potreseni, a policija je i dalje na uviđaju sa psima tragačima i pokušava da pronađe dokaze.

Predrag Rajković, Ana Rajković
foto: Kurir

Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao više ništa da vidi! U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Lopovi su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su trenutak i pokupili sve stvari.

To nije prvi put da je Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživeo sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Tom prilikom provalnici su odneli skupoceni nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track