ŽELIM VAM PROPAST, VI STE ODVRATNA STVORENJA! Rus šokirao čitavu Evropu! PREKINUO PROGRAM UŽIVO pa brutalno izvređao Poljake VIDEO
Foto: EPA, Shutterstock, Profimedia, Printscreen/Twitter

pukao mu film

ŽELIM VAM PROPAST, VI STE ODVRATNA STVORENJA! Rus šokirao čitavu Evropu! PREKINUO PROGRAM UŽIVO pa brutalno izvređao Poljake VIDEO

Fudbal -

Zbog invazije Rusije na Ukrajinu, između ostalih, posledice su osetili i ruski sportisti, a zbog toga je jedan voditelj koji je u programu uživo šokirao čitavu zemlju.

"Predstava" Antona Animisova voditelja televizije "Match TV", otišla je i van okvira Rusije, a voditelj je skrenuo pažnju na sebe rečima o Poljskoj, reprezentaciji koja je odbila da igra protiv Rusije u baražu za Svetsko prvenstvo.

Rusija je potom izbačena iz baraža, a Poljaci su pobedom protiv Švedske obezbedili učešće na Mundijalu u Kataru.

Uprkos izbacivanju, u Rusiji su ispratili utakmice baraža, a Animisov je u dve rečenice potpuno šokirao sve koji su gledali program uživo, ali i one koji su kasnije videli snimak na društvenim mrežama.

- Želim da kažem ovo isključivo u moje ime, ne u ime televizije. Želim Poljacima najveću propast na svetskom prvenstvu, uključujući Levandovskog. Vi ste odvratna stvorenja - rekao je Anisimov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track