PRAVI ITALIJAN! DEL PJERO GOVORIO O VLAHOVIĆU: Mnogo je viši i krupniji od mene, ali nije lepši! VIDEO
Foto: Profimedia

DUHOVITO

PRAVI ITALIJAN! DEL PJERO GOVORIO O VLAHOVIĆU: Mnogo je viši i krupniji od mene, ali nije lepši! VIDEO

Fudbal -

Nekadašnji italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero govorio je o novom napadaču Juventusa Dušanu Vlahoviću, najskupljem fudbaleru u istoriji Srbije.

- Vlahović je Vlahović. Mnogo je viši i krupniji od mene, ali nije toliko lep kao ja. On je drugačiji tip napadača. Klasična devetka, ali sjajan u svim drugim elementima igre. Želim mu sve najbolje u karijeri - izjavio je Del Pjero u razgovoru za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Del Pjero je govorio i o grupi Srbije na predstojećem Svetskom prvenstu.

- Znamo da su na ovom nivou takmičenja sve grupe podjednako teške. Plasman na Svetsko prvenstvo izborile su jake reprezentacije. Vaša grupa je veoma nezgodna. Možda Brazil možemo da stavimo koji stepen iznad ostalih, zbog iskustva i svega drugog. Ostale tri reprezentacije su izjednačenog kvaliteta. Biće lepo za gledanje. Pozdravljam sve moje prijatelje iz Srbije. Drugari, nadamo se najboljem. Imate veoma talentovane fudbalere. Svi znamo da je veliko srce odlika vaše nacije. Nije uvek lako sve to spojiti. Kao ekipa imate neverovatan kvalitet, sa aspekta talenta, fizičke spreme i mentalnog sklopa. Na turniru koji traje mesec dana može svašta da se dogodi. Neka je sa srećom - poručio je legendarni fudbaler juventusa Del Pjero, koji je nedavno bio gost u Beogradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja