LALATOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA NA NAŠIM PROSTORIMA! Stanković: To nije ulizivanje, ni hvaljenje, to su činjenice (VIDEO)
Foto: Starsport

birao reči

LALATOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA NA NAŠIM PROSTORIMA! Stanković: To nije ulizivanje, ni hvaljenje, to su činjenice (VIDEO)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde pričao o prijatelju i treneru Radničkog iz Kragujevca

Dejan Stanković odlično poznaje Nenada Lalatovića, trener Radničkog 1923. Šef struke crveno-belih biranim rečima govorio je o svom prijatelju.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković i Nenad Lalatović ponikli su u Crvenoj zvezdi, u omladinskoj školi. Popularni Lala je godinu dana stariji, ali su njih dvojica igrali zajedno tokom perioda u pionirima, kadetima i omladincima crveno-belih.

- Nenad Lalatović je neko ko je odlučio da se vrati u srpski fudbal i preuzme ekipu koja je u tom trenutku bila poslednja na tabeli, a to govori o kvalitetu, hrabrosti i veri u ono što radi. Po meni je Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar “ulizivanja” niti hvaljenja, to pričaju rezultati - objasnio je Dejan Stanković i dodao:

Nenad Lalatović
foto: Starsport

- U svakoj ekipi, u kojoj je bio Lalatović, imala je prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih 90 minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika. Lalatoviću mogu samo da čestitam na svemu što je uradio do sada, bio je hrabar kroz fudbalsku karijeru, a kroz trenersku je to bezbroj puta pokazao.

Crvena zvezda je lider fudbalskog šampionata Srbije sa 78 bodova, dok se Radnički 1923 nalazi na 13. mestu sa 30 poena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track