STANOJEVIĆ PONOVO PODIGAO PRAŠINU: Nastupilo je čuveno PROLEĆE! Zvezda ima podršku na "SVIM NIVOIMA"!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ PONOVO PODIGAO PRAŠINU: Nastupilo je čuveno PROLEĆE! Zvezda ima podršku na "SVIM NIVOIMA"!

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je još jednu burnu konferenciju za medije.

Stanojević nije mogao a da ne prokomentariše spornu situaciju iz 11. minuta kad je igrač Čukaričkog Kovačević po mnogima trebao da dobije crveni karton nakon faula nad Rikardom.

- Videćemo šta je i kako je. Idemo utakmicu po utakmicu. Igrali smo tešku utakmicu sa Čukaričkim ovde. Svako ko igra sa njim, ne može da očekuje da pobedi. I Zvezda je imala egal utakmicu do crvenog kartona, kada je utakmica krenula u drugom pravcu. Teško ih je pobediti. Šta znači u nezgodno vreme? Mi smo u konkurenciji sa Zvezdom što duže. Ranije je bilo da smo otpali u prvoj polovini, sada dajemo svoj maksimum. Borimo se protiv ekipe, pored institucije koja radi sve da pobedi.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

Mi smo klub koji hoće na sportski način da dođe do svega ovoga. Mnogo je teško pobeđivati sve utakmice. Imate razne situacije koje se dešavaju. Navijači moraju da nas podrže, da nije lako raditi sve ovo. Činjenice su vrlo vidljive svima ovde, a možete površno i paušalno da pričate. Da li je bio crveni karton, penal, faul pre gola, da li je radio VAR? Nismo ekipa da pored toga pobedimo sve utakmice. Mi smo pobedili samo u 25 ili 26 utakmica. Nismo došli do toga da pobedimo svih 30 utakmica, ne sa saplitanjima u drugom delu. Nastupilo je čuveno proleće, gde se svašta izdešavalo.

Za kraj je poentirao.

"Očekujete podršku, da li je imate ili je nemate. Mi radimo pošteno, sportski, nadamo se da će biti sportska priča. Nije lako boriti se sa ovako moćnom Zvezdom i institucijom na svim nivoima, od igračkog kadra, do podrške na svim nivoima. Mi se ne predajemo. Srećni smo što smo deo ovog kluba, čiste, prave priče i zato sam ponosan na svoje igrače i nadam se da ćemo se izboriti sa svim ovim. Idemo do koske", najavio je Stanojević

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track