SKANDAL NA BANOVOM BRDU! Stanojević čekao sudiju Simovića ispred svlačionice, urlao i vređao ga skoro 10 minuta!
Foto: Starsport

kurir otkriva

SKANDAL NA BANOVOM BRDU! Stanojević čekao sudiju Simovića ispred svlačionice, urlao i vređao ga skoro 10 minuta!

Fudbal -

Po završetku utakmice na Banovom brdu šef struke crno-belih došao je do svlačionice i žestoko napao glavnog arbitra meča

Koliko potresa u srpskom fudbalu posle samo jednog meča! Utakmica Čukarički - Partizan dovela je do opšte histerije, koja je imala brojne posledice.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Prvo po tabelu, zatim i smenjivanje Saše Ilića, a i desio se još jedan skandal o kom se nije čulo ništa do sada. Naime, po završetku meča došlo je do verbalnog sukoba Novaka Simovića i Aleksandra Stanojevića! Sagovornik Kurira koji se našao na "spornom" mestu otkrio nam je detalje.

Novak Simović
foto: Strasport

- Kad je krenuo na konferenciju, Stanojević je odlučio da svrati do sudijske svlačionice koja mu je bila "usput". Ostao je ispred nje skoro deset minuta. Usledio je žestok razgovor s Novakom Simovićem, uz dosta uvreda - priča izvor Kurira i dodaje:

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport/Srđan Stevanović

- Imao je trener Partizana uz sebe nekoliko članova stručnog štaba, koji su takođe svašta kazali i preostalim arbitrima ovog meča. Konkretno, pomoćnom i četvrtom sudiji.

Novak Simović
foto: Starsport

Međutim, kako Kurir saznaje, Simović nije prijavio Stanojevića zbog ovog incidenta. To je još neverovatnije u celoj priči. Dokle god ovakve stvari idu ispod tepiha, ne treba da bude čudno kad treneri u prenosu vređaju sudije, zatrčavaju se ka njima, prete im... Ako arbitri na sve to ćute, onda je teško očekivati da ih neko drugi brani.

Kurir sport/M. Bjelinić

Bonus video:

04:35

NA DERBIJIMA NEĆE BITI VIŠE INCIDENATA MEĐU IGRAČIMA! Stanojević i Stanković odradili nikad bolji posao DŽENTLMENSKI PRIZNAO PORAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track