NE, MAMA, NE ŽELIM VIŠE DA VIDIM RONALDA: Oglasila se majka autističnog dečaka kome je Kristijanov udarac ostavio životnu TRAUMU!
Foto: Printscreen

ODBIO PORTUGALCA

NE, MAMA, NE ŽELIM VIŠE DA VIDIM RONALDA: Oglasila se majka autističnog dečaka kome je Kristijanov udarac ostavio životnu TRAUMU!

Fudbal -

Incident koji se dogodio u subotu nakon utakmice Everton - Mančester junajted i dalje izaziva ogromnu pažnju javnosti na Ostrvu.

Junajted je doživeo poraz na gostovanju (1:0), a meč je ostao u senci incidenta koji je napravio čuveni Portugalac Kristijano Ronaldo. Najveća zvezda Junajteda zgrozila je svet, pošto je svoje frustracije zbog poraza iskalila je na jednom nedužnom detetu.

Portugalac je u tunelu koji vodi do svlačionice snažno udario dečaka po ruci, razbio mu mobilni telefon i ostavio veliku modricu.

Da priča bude još tužnija, dečak po imenu Džejkob je autističan i utakmica na popularnom "Gudisonu" mu je bila prva u životu koju je uživo pratio sa tribina.

Čim je shvatio šta je učinio, Ronaldo je uputio dečaku javno izvinjenje za ovaj sraman potez. Kako bi se iskupio za to što je uradio pozvao ga je da bude njegov gost na Old Trafordu na utakmici Mančester junajteda.

Međutim, dečak ne prihvata izvinjenje. Njegova majka Sara Keli otkrila je da Džejkob ne želi više da vidi Portugalca.

- Pitala sam ga: Da li bi želeo da ideš? Ronaldo je rekao da možemo da dođemo na Old Traford. Odgovorio mi je: Ne, mama, ne želim nikad više da ga vidim - otkriva Sara i dodaje:

- To je uznemirujuće jer je Ronaldo bio jedan od razloga zbog kojih je želeo da ide na utakmice Junajteda

Sara je otkrila da je Ronaldo njenom sinu bio idol i da ga je njegova reakcija duboko povredila.

Ona ističe da dečak još uvek oseća posledice Ronaldovog udarca. Na ruci je vidljiva modrica i bol je i dalje prisutan.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track