ŠURBATOVIĆ I TERZIĆ HOĆE DA DESTABILIZIJU PARTIZAN: Grobari se pojavili na konferenciji u Humskoj i novinarima podelili saopštenje
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

BURNO PRED DERBI

ŠURBATOVIĆ I TERZIĆ HOĆE DA DESTABILIZIJU PARTIZAN: Grobari se pojavili na konferenciji u Humskoj i novinarima podelili saopštenje

Fudbal -

Navijači Partizana oglasili su se pred početak konferencije za medije Aleksandra Stanojevića i podelili prisutnim novinarima zvanično saopštenje navijačke grupe u kojoj tvrde da su Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, imali sastanak početkom marta, sa ciljem da se destabilizuje Partizan!

Jedan od predstavnika navijača Partizana rekao je da je saopštenje poruka Terziću, Fudbalskom savezu Srbije i svima ostalima koji su protiv Partizana. Poručio je da ako im treba liga u kojoj će jedan klub biti "guran" na silu, VAR neće raditi, a legendu kluba će "oblačiti" u ludačku košulju, onda neka igraju sami.

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti:

"Ovim putem želimo da obavestimo javnost u Srbiji o susretu koji se odigrao početkom marta između generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića, inače bivšeg člana vođstva navijačke grupe Crvene zvezde sa jedne strane i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa druge strane. Tom prilikom je dogovoreno da se na utakmicama koje bude igrao FK Partizan na sve načine spreči osvajanje bodova, tendencioznim suđenjem na štetu Partizana, a sve kako bi Partizan izgubio bodovnu prednost koju je u tom trenutku imao u odnosu na Zvezdu. Zauzvrat, Zvezdan Terzić je dao obećanje Šurbatoviću da Crvena zvezda neće biti protiv predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno da se neće protiviti izboru Šurbatovića i njegovih kadrova u organe FSS", navodi se u saopštenju navijača Partizana.

Povodom ove situacije i saopštenja "grobara", govorio je i trener Partizana Aleksandar Stanojević.

- Ne znam stvarno, ne znam šta se ko tu dogovarao, znam da su činjenice da smo imali probleme koje smo imali, a svi smo svedoci toga. Ko se dogovarao, ne znam, mi ćemo sve dati na terenu i to od nas zavisi. Nešto se drugačije dešava ove polusezone. Ne mogu ja da se bavim svim stvarima - kratko je o toj temi odgovorio trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track