VELIKI USPEH ZVEZDINIH DEČAKA: Crveno-beli BISERI sjajni u Italiji, pao i slavni Juventus, Milan se provukao!
Foto: Printskrin

BRAVO

VELIKI USPEH ZVEZDINIH DEČAKA: Crveno-beli BISERI sjajni u Italiji, pao i slavni Juventus, Milan se provukao!

Fudbal -

Pioniri Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh na međunarodnom turniru u Italiji.

Zvezdini dečaci rođeni 2011. godine učestvovali su na internacionalnom turniru u Italiji i sjajno se plasirali, osvojivši drugo mesto.

Takmičenje se održalo u mestu Forte dei Marmi, a učestvovalo je 64 ekipe u okviru 16 grupa. Od poznatih timova tu se našli Ajaks, Đurgarden, Bolonja, Milan, Inter, Đenova, Empoli, PSŽ, Fiorentina i mnogi drugi.

Zvezdini biseri su u grupnoj fazi savladali Burjal Marsej rezultatom 6:2, zatim Novaru sa 7:1 i Limite sa 7:0. U osmini finala poražen je Kantere Masese uz ubedljivih 7:1, čime su se crveno-beli prošli u četvrtfinale gde su savladali ekipu Bolonje sa 3:1.

Isti rezultat ponovljen je i protiv Juventusa u polufinalu, a zatim je usledilo i samo finale gde su Zvezdini mladi talenti tokom regularnog dela igre remizirali sa Milanom, a kasnije nakon produžetaka izgubili sa 2:1, u poslednjem napadu. Iako su crveno-beli bili ubedljivo bolji rival i stvarali fenomenalne šanse tokom celog meča, nažalost sreća nije bila na njihovoj strani.

Za tim Srđana Bugarskog nastupali su: Kalinić, Pejić, Jevtić, Mitić, Ikić, Stanković, Tumbašević, Stojković, Radivojević, Trifunović, Prokopović, Banković, Berić, Pribanović, Đunišijević.

Veliki uspeh Zvezdinih dečaka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track