SRBI NASTAVLJAJU DA DOMINIRAJU U EVROPI! Filip Kostić asistent za izjednačujući gol Ajntrahta u Frankfurtu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

BUNDESLIGA

SRBI NASTAVLJAJU DA DOMINIRAJU U EVROPI! Filip Kostić asistent za izjednačujući gol Ajntrahta u Frankfurtu! (VIDEO)

Fudbal -

Nerešeno su odigrali i Ajntraht i Hofenhajm 2:2, u 31. kolu nemačke Bundes lige. Strelci za Ajntraht bili su Obite Ndike u 32, glavom posle kornera koji je izveo izvanredni srpski reprezentativac Filip Kostić i Daiči Kamada u 66. minutu.

POGLEDAJTE IZJEDNAČUJUĆI GOL AJNTRAHTA POSLE KORNERA KOJI JE IZVEO KOSTIĆ:

Golove za Hofenhajm postigli Obite Ndike autogol u 12. i Žoržinjo Ruter u 78. minutu. Ajntrah je deveti sa 40 bodova, a Hofenhajm je na osmom mestu sa 46 poena.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su danas u gostima Grojter Firt sa 4:1. Strelci za Bajer bili su Patrik Šik u osmom, Sardar Azmun u 18, Paulinjo u 58. i Eksekvel Palasios u 84. minutu. Gol za Grojter Firt postigao je Džetro Vilijems u petom minutu.

U istom terminu Union Berlin je u gostima pobedio Lajpcig sa 2:1. Poveo je Lajpcig golom Jusufa Polsena u 46. minutu, da bi preokret i pobedu Union Berlinu doneli golovima Sven Mikel u 86. i Kevin Behrens u 89. minutu.

Frajburg i Borusija Menhengladbah su odigrali nerešeno 3:3. Strelci za Frajburg bili su Vićenco Grifo iz penala u 49, Kristijan Gunter u 61. i Filip Janhart u 80. minutu. Golove za Borusiju postigli su Rami Bensebaini u trećem, Brel Embolo u 13. i Lars Štindl u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Keln je na svom terenu pobedio Arminiju sa 2:1. Golove za Keln postigli su Mark Ut u trećem, Entoni Modeste u 43. i Jan Tielman 86. minutu, dok je strelac za Arminiju bio Timo Hubers u 33. minutu. Keln je na sedmom mestu sa 49 bodova, a Arminija je na pretposlednjoj, 19. poziciji sa 26 poena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track