DESET GODINA IGRA FUDBAL, A UPRAVO JE OSVOJIO 11 TITULU ZAREDOM Ovaj momak je pretplaćen na trofeje, ako hoćeš pehar zovi ga u tim
Foto: Profimedia

nestvarno

DESET GODINA IGRA FUDBAL, A UPRAVO JE OSVOJIO 11 TITULU ZAREDOM Ovaj momak je pretplaćen na trofeje, ako hoćeš pehar zovi ga u tim

Fudbal -

Krilni napadač Bajerna napravio je neverovatan podvig!

Kingsli Koman ima samo 25 godina, 10 godina je profesionalni fudbaler, a osvojio je čak 11 titula u nizu!

Bajern je u Nemačkoj nastavio svoju surovu dominaciju. Bavarci su deseti put zaredom šampioni Bundeslige, a svoju impresivnu seriju produžio je i fenomenalni Koman.

Kingsli Koman
foto: Profimedia

Sjajnom fudbaleru ovo je 11 šampionska titula u karijeri i sve je osvojio u najjačim evropskim ligama. Koman je 2013. stigao do prve šampionske titule sa Pari Sen Žermenom, a naredne sezone je sa francuskim klubom podigao još jednom trofej. Usledio je transfer u Juventus i sa klubom iz Torina odmah osvaja novu titulu šampiona. U sezoni 2015/16 je uzeo je Seriju A i Bundesligu. Naime, polusezonu je odigrao u Juventusu, a zatim je prešao u Bajern, sa kojim do sada ima sedam vezanih titula prvaka Nemačke.

Kingsli Koman
foto: Printscreen

Međutim to nije sve. U sezoni 2019/20. osvojio je trofej Lige šampiona sa Bavarcima, bio je pobednik Svetskog klupskog prvenstva, tri puta je osvajao Kup Nemačke, Kup Italije, Superkup Italije, UEFA Superkup, Francuski kup i pet puta Superkup Nemačke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track