NAVIJAČI OTERALI JOJIĆA SA TERENA: Vređali ga zbog očajne igre protiv TSC-a! Pre primljenog gola PROMAŠIO CEO FUDBAL (VIDEO)
Foto: Starsport

nastavljen rat

NAVIJAČI OTERALI JOJIĆA SA TERENA: Vređali ga zbog očajne igre protiv TSC-a! Pre primljenog gola PROMAŠIO CEO FUDBAL (VIDEO)

Fudbal -

Navijači Partizana vređali su iskusnog vezistu Miloša Jojića i praktično ga oterali sa terena na meču protiv TSC-a, a slično je bilo i kada je zamenjen protiv Fejnorda u Ligi konferencija! Sada se našao opet na žestokom udaru, jer je direktin krivac za primljeni gol, jer je promašio ceo fudbal!

Užasna reakcija Jojića u akciji koja je prethodila pogotku Stefana Vukića za vođstvo tima iz Bačke Topole, a potom i još jedna katastrofalna greška, koja je mogla skupo da košta crno-bele, mnogo je iznervirala i malobrojne navijače Partizana.

Na ne baš spretno dodavanje golmana Aleksandra Popovića, nekadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda i Kelna je promašio čitavu loptu, što je ekipa Žarka Lazetića brzopotezno kaznila i povela, a ubrzo je usledila još jedna kardinalna greška, koja, srećom po Partizan, nije kažnjena.

Međutim, Stanojević je iz igre izveo očajnog Jojića već u 40. minutu, a na terenu se pojavio Lazar Marković i Partizan je ubrzo stigao do ekspresnog preokreta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track