ŠOK! NATHO POSLE GOLA PROŠAO PORED STANOJA KAO DA NE POSTOJI: Nešto očigledno ne štima u Partizanu, trener u čudu (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Bozic, EPA/Andrej Cukic

nešto tu ne štima

ŠOK! NATHO POSLE GOLA PROŠAO PORED STANOJA KAO DA NE POSTOJI: Nešto očigledno ne štima u Partizanu, trener u čudu (VIDEO)

Fudbal -

Izraelac nije želeo da se raduje sa šefom struke, već sa saigračima

Partizan je pobedio TSC rezultatom 4:1 (2:1), ali su neke stvari dobrano zabrinule sve one kojima su crno-bele boje na srcu.

Bibars Natho
foto: Printskrin/Tviter

Klub iz Bačke Topole šokirao je Partizan u Humskoj u 31. minutu kada je Stefan Vukić pogodio mrežu. Samo minut kasnije Bibars Natho je iz slobodnjaka izjednačio, a onda se desilo nešto što je šokiralo ono malo gledalaca na stadionu, ali i one pored malih TV ekrana.

Radovao se Izraelac kao malo dete, a onda poleteo ka klupi crno-belih. Međutim, umesto u zagrljaj treneru Aleksandru Stanojeviću, obišao ga je kao da ne postoji. Radost je podelio sa saigračima koji su sedeli na klupi, posebno Milošu Jojiću kojeg je upravo Stanojević zbog loše igre izveo iz igre.

Snimak koji se pojavio na tviteru, nedvosmisleno pokazuje da nešto između Aleksandra Stanojevića i Bibarsa Natha ne štima, jer nije prirodno da se desi ono, što se desilo u sredu popodne.

Lazar Marković
foto: www.partizan.rs

Posle večitog derbija pojedini domaći portali pisali su da je frka u Partizanu, odnosno da su Bibars Natho i Lazar Marković došli u sukob sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Dvojica najiskusnijih igrača tada su zamerili šefu struke što ih je prekasno uveo u utakmicu protiv Crvene zvezde. Očigledno je da "ratne sekire" nisu zakopane, potvrda je snimak sa utakmice protiv TSC.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Izlazak fudbalera Partizan na teren Marakane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track