PAKAO NA OSTRVU: KATASTROFA CRVENIH ĐAVOLA U BRAJTONU! Galebovi ponizili slavni klub iz Mančestera, Matić zamenjen u poluvremenu
Foto: Profimedia

premijer liga

PAKAO NA OSTRVU: KATASTROFA CRVENIH ĐAVOLA U BRAJTONU! Galebovi ponizili slavni klub iz Mančestera, Matić zamenjen u poluvremenu

Fudbal -

Fudbaleri Brajtona pobedili su u subotu uveče na svom terenu Mančester junajted sa 4:0, u meču 36. kola engleske Premijer lige.

Popularni "crveni đavoli" kao da su se našli u paklu, a verni navijači su bili u nevereci. Nisu dugo mogli da shvate šta ih je snašlo. Slavni engleski klub i trostruki prvak Evrope je ove sezone u velikoj krizi, pa i od plasmana u ligu šampiona neće biti ništa!

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Strelci za Brajton bili su Moises Kaisedo u 15, Mark Kukurelja u 49, Paskal Gros u 57. i Leandro Trosard u 60. minutu. Bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić je odigrao prvo poluvreme za Junajted, a u nastavku susreta ga je zamenio slavni Urugvajac Edison Kavani. Gostima nije mnogo pomogao ni slavni Portugalac Kristijano Ronaldo, prva zvezda tima, koji je u finišu prvog poluvremena zaradio žuti karton zbog prekršaja.

Brajton je zabeležio 11. pobedu u prvenstvu i sa 47 poena zauzima deveto mesto na tabeli. Junajted je na šestoj poziciji sa 58 bodova.

U narednom kolu Brajton će gostovati Lidsu, dok će Junajted biti gost Kristal Palasa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track