NOVI PAZAR NEZAUSTAVLJIV! PAZARCI U GORNJEM MILANOVCU DEMOLIRALI METALAC: Preporod od dolaska trenera Tomislava Sivića!
Foto: Fss.rs

plej aut superlige

NOVI PAZAR NEZAUSTAVLJIV! PAZARCI U GORNJEM MILANOVCU DEMOLIRALI METALAC: Preporod od dolaska trenera Tomislava Sivića!

Fudbal -

Ekipa Novog Pazara igra izvanredno ovog proleća, a pogotovo od početka plej-auta, od kada je upisala četiri pobede i jedan remi, bez poraza. Pazarci deluju kao neki drugi tim u odnosu na regularni deo sezone.

Seriju odličnih rezultata ekipa Tomislava Sivića je nastavila i u subotu uveče u Gornjem Milanovcu, gde je kao gost ubedljivo savladala ekipu Metalca rezultatom 3:0. Inače, preporod Pazaraca ove sezone započeo je upravo angažovanjem Sivića, koga je kao odlično rešenje preporučio po "subotičkoj liniji" Tomislav Karadžić, još uvek aktivni počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Dimić je u 23. minutu doveo Pazarce u vođstvo, a njihov trijumf u drugom poluvremenu potvrdili su svojim golovima Mujezinović u 56. i Ibrahim Mustafa u 80. minutu susreta.

Dva kola pre kraja sezone, Pazarci sada imaju 38 bodova na dvanaestom mestu, koliko i trinaestoplasirani Spartak koji ima meč manje. Metalac je ostao na poslednjem mestu sa 30 bodova i ovim porazom je svoje šanse u borbi za opstanak sveo na minimum.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track