UZALUD HIRURŠKA PRECIZNOST LAZOVIĆA - MILAN BLIZU PRVE TITULE POSLE 11 GODINA! Rosoneri preokretom ponovo postali lideri u Italiji
Foto: EPA/Filippo Venezia

SERIJA A

UZALUD HIRURŠKA PRECIZNOST LAZOVIĆA - MILAN BLIZU PRVE TITULE POSLE 11 GODINA! Rosoneri preokretom ponovo postali lideri u Italiji

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su u nedelju uveče na gostujućem terenu Veronu rezultatom 3:1, u utakmici 36. kola Serije A i vratili se na prvo mesto na tabeli.

Fudbaler Milana Sandro Tonali postigao je gol u 16. minutu, ali je posle upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Verona je povela u 38. minutu golom Davidea Faraonija u 38. minutu nakon sjajnog centaršuta Darka Lazovića, a Tonali je izjednačio u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Tonali je postigao i gol u 50. minutu za vođstvo Milana od 2:1, a konačan rezultat postavio je Alesandro Florenci pogotkom u 87. minutu.

Milan je ostvario četvrtu uzastopnu pobedu, ukupno 24. u ligi i prvi je na tabeli sa 80 bodova, dva više od drugoplasiranog Intera.

"Rosonerima" je za prvu titulu posle 11 godina potrebno da osvoje četiri boda u preostale dve utakmice.

Verona je pretrpela 12. poraz i zauzima deveto mesto na tabeli sa 52 boda.

Ranije danas Atalanta je kao gost pobedila Speciju sa 3:1, Venecija je na svom terenu pobedila Bolonju sa 4:3, a Salernitana i Kaljari odigrali su nerešeno 1:1.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track