TAKO TO RADE VELIKI ŠAMPIONI: Zlatan pokazao kakav je lider: MOĆNIM GOVOROM u svlačionici pogurao Milan do važne pobede!
Foto: Profimedia

BOG MILANA

TAKO TO RADE VELIKI ŠAMPIONI: Zlatan pokazao kakav je lider: MOĆNIM GOVOROM u svlačionici pogurao Milan do važne pobede!

Fudbal -

Iskusni fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović održao je veoma inspirativan govor saigračima u svlačionici.

Fudbaleri Milana posle preokreta su savladali Veronu 3:1 i tako napravili značajan korak ka osvajanju Skudeta. U poslednja dva kola potrebna su im četiri boda kako bi prvi put nakon 2011. godine postali šampioni Italije.

Nakon trijumfa nad Veronom trener Stefano Pioli otkrio je da je ključ pobede bio u govoru koji je veliki šampion Zlatan Ibrahimović održao mladim saigračima u svlačionici.

"Rekao je nešto divno 'Svi pamte Milanove igrače koji su osvojili titulu u Seriji A ili Ligi šampiona. Želite li da ostanete upamćeni' Imamo za to tri utakmice'", otkrio je deo Zlatanovog šampionskog govora Pioli.

Milan dva kola pre kraja prvenstva ima 80 bodova, dva više od Intera i u duelima sa Atalantom i Sasuolom moraće da izbore četiri boda kako bi sigurno obezbedili trofej. Podsetimo, Milan ima bolji međusobni skor od Intera, pa u slučaju da šampionat završe sa istim brojem bodova, titula ide u ruke Rosonera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track