TITULA, PA ZBOGOM?! Neizvesna sudbina Ibrahimovića: Završava karijeru i postaje DIREKTOR?!
Foto: Profimedia

NEDELJA DAN ODLUKE

TITULA, PA ZBOGOM?! Neizvesna sudbina Ibrahimovića: Završava karijeru i postaje DIREKTOR?!

Fudbal -

Proslavljeni švedski napadač će na kraju sezone saopštiti palnove za budućnost

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović objaviće odluku o svojoj karijeri nakon poslednje utakmice u sezoni protiv Sasuola u nedelju, preneli su danas italijanski mediji.

Ibrahimoviću (40) ugovor sa klubom ističe na kraju sezone, a nije poznato hoće li švedski reprezentativac nastaviti karijeru u toj ekipi.

Italijanska "Gazeta" navodi da bi mogao da produži igračku karijeru, da produži ugovor sa Milanom ili se preseli u novu sredinu. Naravno, spominje se i opcija prekida karijere i u tom slučaju bi mogao da preuzme jednu od direktorskih funkcija u slavnom italijanskom klubu.

Ibra je ove sezone imao ozbiljnih problema sa povredama. odigrao je 22 utakmice, ali je prosečno bio na terenu 44 minuta i uspeo je da upiše osam golova.

Međutim, njegov uticaj na ekipu je ogroman. Italijanski mediji ističu da je najzaslužniji za transformaciju kluba. Odmah po njegovom povratku Milan se digao iz pepela. Vratio je klub u Ligu šampiona, a sada se bore i za titulu koju sanjaju 11 godina.

Milan je kolo pre kraja Serije A prvi na tabeli sa 83 boda, imaju dva više od gradskog rivala Intera, a u nedelju im je dovoljan i bod.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track