POTRESNA ISPOVEST BIVŠEG ASA LIVERPULA: Ne sećam se dana bez BOLA! Ne mogu da pretrčim ni 100 metara dok se igram sa sinom!
Foto: Profimedia

ZAVRŠAVA KARIJERU

POTRESNA ISPOVEST BIVŠEG ASA LIVERPULA: Ne sećam se dana bez BOLA! Ne mogu da pretrčim ni 100 metara dok se igram sa sinom!

Fudbal -

Proslavljeni slovački fudbaler Martin Škrtel (37) zbog ozbiljnih problema sa leđima završiće svoju profesionalnu karijeru na kraju ove sezone.

Iskusni defanzivac trenutno brani boje Spartaka iz Trnave, a svoj poslednji meč odigraće narednog vikenda narednog vikenda protiv Dunajske Strede.

"Odlagao sam ovu odluku, želeo sam da produžim karijeru, ali na žalost, ne mogu više. Moje zdravstveno stanje je toliko loše da bez injekcija protiv bolova nisam u stanju da pretrčim kao treba ni 100 metara dok se igram sa sinom. Imam velikih problema sa leđima i kičmom, što me ograničava u privatnom životu i moram da prekinem sa aktivnim igranjem. Meč protiv Dunajske strede će biti moj poslednji, ne samo za Spartak, već i u karijeri. Biće mi teško, ali tako je najbolje. Moram da čuvam zdravlje", rekao je Škrtel.

Martin Škrtel
foto: Profimedia

Martin je u karijeri igrao za Trenčin, Zenit, Liverpul, Fenerbahče, Atalantu, Bašakšehir i Spartak. Naravno, najdublji trag ostavio je igrajući za Liverpul, gde je proveo osam godina od 2008. do 2016. Odigrao je 242 utakmice za Redse i postigao šest golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track