ŠAMPIONSKA ŠETNJA: Omladinci Crvene zvezde pozvali navijače na Voždovac VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

Najava proslave

ŠAMPIONSKA ŠETNJA: Omladinci Crvene zvezde pozvali navijače na Voždovac VIDEO

Fudbal -

Omladinci Crvene zvezde su danas na posebno zanimljiv način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da predstojećeg vikenda podrže prvotimce kako bi oni obezbedili 33, ujedno i petu uzastopnu titulu šampiona države.

Crveno-beli juniori su nakon završenog treninga sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona "Rajko Mitić".

Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca. Na veliko oduševljenje prolaznika u Knez Mihailovoj ulici crveno-beli biseri su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja.

Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je "Pobednik" na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod "Pobednika" omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule.

Podsetimo, Zvezdini juniori su u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Mladosti u Lučanima rezultatom 2:2, i na taj način dva kola pre kraja prvenstva i matematički obezbedili šampionsku titulu. Crveno-beli biseri su nakon 28 odigranih kola osvojili 67 bodova, uz gol razliku 87:35, i na taj način potpuno zasluženo, dva kola pre kraja šampionata, stigli do treće uzastopne titule prvaka Srbije.

Crvena zvezda kolo pre kraja prvenstva Srbije ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan i svega bod biće dovoljan da izabranici Dejana Stankovića i peti put uzastopno podignu šampionski pehar. Atmosferu će upotpuniti specijalni barjaci koji će se prodavati u krugu stadiona pre utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track