LEGENDA U BIHAĆU! BIO PRVAK SVETA SA NEMAČKOM, PA RADIO U KOMPANIJI ZA ČIŠĆENJE TOALETA: Izgleda da je opet stao na noge! VIDEO
Foto: Printskrin/Facebook

životna sudbina

LEGENDA U BIHAĆU! BIO PRVAK SVETA SA NEMAČKOM, PA RADIO U KOMPANIJI ZA ČIŠĆENJE TOALETA: Izgleda da je opet stao na noge! VIDEO

Fudbal -

Legendarni nemački fudbaler Andreas Breme, svojevremeno je bio jedan od najboljih bekova sveta, a sa reprezentacijom Nemačke je 1990. godine postao i prvak sveta.

Breme je tokom uspešne karijere nastupao za Kaizerslaturen, Bajern i milanski Inter, ali je ostao najviše upamćen kao strelac pobedonosnog gola iz penala za reprezentaciju Nemačke protiv Argentine na finalu Svetskog prvenstva u Italiji 1990. godine.

Pogledajte ovde gol odluke iz penala Andreasa Bremea protiv Argentine:

Međutim, nakon što je završio fudbalsku karijeru i počeo da se bavi trenerskim poslom za njega su počeli problemi. Pre osam godina je proglasio i bankrot jer nije bio u stanju da izmiruje dugove, posle čega je počeo da radi u kompaniji koja se bavi čišćenjem toaleta.

Izgleda da je Breme u međuvremnu opet stao na noge, pošto je bio u Bosni i Hercegovini. U Bihaću je promovisao otvaranje jedne kompanije koja se bavi psihološkom proverom lica.

U firmi će se uglavnom proveravati lica koja iz raznoraznih razloga, koja u Nemačkoj ostanu bez vozačke dozvole prilikom čega će morati da dokazuju sposobnost da im se vrati dozvolo ili će uslediti njeno trajno oduzimanje.

Na otvaranju kompanije bio je prisutan i potpredsjednik bosanskog fudbalskog saveza Irfan Durić, a najavljeno je da će Breme u sredu posetiti fudbalski klub Jedinstvo i stadion "Pod Borićima".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track