BOMBA! SRPKINJA U BARSELONI! Potpisala je ugovor na ŠEST godina i vodiće računa o ĆAVIJEVOJ EKIPI! Ova devojka je ponos Srbije
Foto: Privatna arhiva

KURIR EKSKLUZIVO SAZNAJE

BOMBA! SRPKINJA U BARSELONI! Potpisala je ugovor na ŠEST godina i vodiće računa o ĆAVIJEVOJ EKIPI! Ova devojka je ponos Srbije

Fudbal -

Poznavaoci lika i dela Saše Sredanović za naredne redove ovog teksta bi rekli - to je normalno, ništa neobično. Al pošto se obraćamo i onima koji ne znaju za rođenu Podgoričanku srpskog porekla, evo onda bombastične vesti - Saša Sredanović od danas je novi sportski psiholog Fudbalskog kluba Barselona!

Saša Sredanović
foto: Privatna arhiva

Kako Kurir ekskluzivo saznaje, ugovorena je saradnja na šest godina. Upravo na takvom ugovoru je insistirala Barselona, koja je sve učinila da angažuje ovu cenjenu Srpkinju.

Saša Sredanović je minulu sezonu provela u Real Betisu, gde je u ogromnoj meri doprinela da taj klub osvoji Kup kralja, u konkurenciji Real Madrida, Barselone, Atletika, Sevilje…

U istoj konkurenciji, Saša Sredanović je pretprošle sezone kao sportski psiholog Atletik Bilbaa donela tom klubu pehar Superkupa Španije. Tad su čak i savladani Barselona u finalu i Real u polufinalu.

Sezonu pre toga, Saša Sredanović je kao sportski psiholog ljubljanske Olimpije kod Milana Mandarića doprinela osvajanje Kupa Slovenije.

Saša Sredanović
foto: Kurir sport/Goran Anđelković

I tako dalje, i tako dalje.

Mnogi kažu - ako hoćeš trofej, uzmi Sašu Sredanović! E pa to je shvatio i Ćavi, trener Barselone, koji je pre mesec dana lično njoj nagovestio “posao snova”. I bi tako - Barselona je rešila da prekine trogodišnji post, a Saša Sredanović da osvoji novi trofej, ovoga puta u na Nou Kampu.

Svaka čast! Sigurni smo da će ovo doneti Barsi još više navijača u Srbiji. Kad već ne mogu naši fudbaleri do dresa Barse, bar da imamo nekog van terena ko se pita u jednog o najvećih klubova na planeti.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track