PRIZNANJE TRENERA LIVERPULA KLOPA: Izgubio sam mnogo finala u životu i mnogo naučio iz tih poraza! Spremni smo za trofej
Foto: AP/Rui Vieira

SPEKTAKL U PARIZU

PRIZNANJE TRENERA LIVERPULA KLOPA: Izgubio sam mnogo finala u životu i mnogo naučio iz tih poraza! Spremni smo za trofej

Fudbal -

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da su "veoma dobri izgledi" da Tijago i Fabinjo zaigraju u subotnjem finalu Lige šampiona protiv Real Madrida.

- Za sada deluju dobro, i veliki su izgledi da će Tijago i Fabinjo moći da zaigraju - rekao je Klop na konferenciji nza novinare u Parizu

Slavni nemački trener je zabrinut u kom stanju će biti teren, pošto je nova trava tek nedavno postavljena.

- Ovaj teren je postavljen juče, i to nije dobra vest. Ali isto je za oba tima. Lopta normalno odskače i to je dobro. Neko je mislio da je dobra ideja postaviti novu travu dva dana pred meč. Interesantno - rekao je Klop.

Klop je izjavio i da "šta god da radite morate steći iskustvo", i da je njegov tim "stekao iskustvo", i da retko "gubi u finalnim mečevima".

- Izgubio sam mnogo finala u životu, i puno naučio iz tih poraza. Momci su se razvili poslednjih godina. Svi smo povezani. U dobrom smo trenutku i spremni smo za finale - dodao je Klop.

Sadio Mane
foto: AP

Nemački stručnjak je rekao i da ga "ne opterećuju glasine" da napadač Liverpula Sadio Mane na kraju sezone napušta klub.

- Nije prvi puta da se pojavljuju takve glasine. Mane je potpuno fokusiran na finale. On se nalazi u životnoj formi i uživanje je gledati ga na treninzima i utakmicama - poručio je Klop.

Trener Liverpula je dodao i da "samopouzdanje Real Madrida izuzetno visoko" i da njegova ekipa "mora da bude na najvišem mogućem nivou" ukoliko želi da stigne do trofeja.

Finale Lige šampiona na programu je subotu od 21 čas u Parizu.ž

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track