HAOS U PARIZU: POLICIJA UPOTREBILA SUZAVAC! Stotine navijača Liverpula ušlo na stadion bez karata, preskakali visoku ogradu! VIDEO
Foto: Profimedia

finale lige šampiona

HAOS U PARIZU: POLICIJA UPOTREBILA SUZAVAC! Stotine navijača Liverpula ušlo na stadion bez karata, preskakali visoku ogradu! VIDEO

Fudbal -

Finale Lige šampiona u parizu je počelo sa pola sata zakašnjenja, a igrači su se zagrevali u dva navrata! Nastup je završila svetska muzička zvezda Kamila Kabeljo, ali to je ostalo potpuno u drugom planu, posle svega što se dešavalo oko kašnjenja i gužvi ispred stadiona.

Liverpul
foto: Profimedia

Oglasio se brat Đoela Matipa, Marvin, koji je dao izjavu sa stadiona "Sen Deni".

"Organizacija oko i unutar stadiona nije vredna finala Lige šampiona! Koristili su suzavac u delovima gde su bila deca, to je opasno!", rekao je Marvin Matip.

Liverpul
foto: Profimedia

Navijači su preskakali prilično visoku ogradu, neki od njih su zaustavljeni, ali je veći broj uspeo da prođe pored redara i utrči na zapadnu tribinu, koja deluje krcato u ovom trenutku. Ipak, izgleda da to nije jedini problem, pošto su nastali neredi i nakon reakcije policije koja je upotrebila i suzavac.

01:32

Englezi pokušavaju da uđu bez karte na finale Lige šampiona

U međuvremenu na teren su izašli igrači dva tima, koji su započeli zagrevanje iznova. U svakom slučaju, propusti u organizaciji ozbiljno su poremetili kompletnu ceremoniju finala, pa i samo odigravanje meča. Nadamo se da to neće uticati i na kvalitet meča, od kojeg se zaista mnogo očekuje.

00:11

Šok: Englez se zaleće da uđe na stadion bez ulaznice

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track