SILOVITA LOZNICA: KMF Loznica u debitantskoj sezoni osvojila duplu krunu
Foto: T. Ilić

Maksimalno u finalu

SILOVITA LOZNICA: KMF Loznica u debitantskoj sezoni osvojila duplu krunu

Fudbal -

Igrači KMF Loznica 2018 osvojili su titulu prvaka Srbije u futsalu pošto su juče sa 5:1 slavili protiv beogradskog FON-a u trećoj finalnoj utakmici plej-ofa Prve lige.

Ovim trijumfom Lozničani su stigli do duple krune jer su nedavno osvojili Kup Srbije u Vranju slavivši u finalu sa 4:2 protiv Novog Pazara.

Do titule državnog prvaka Loznica je stigla ubedljivo pošto je slavila zaredom u tri utakmice u kojima je dala 12, a promila samo dva gola. U svom ‘’Lagatoru’’ zeleno-beli su u prva dva meča slavili sa 4:0 i 3:1, da bi u trećem meču bili još ubedljiviji protiv ekipe FON-a koja je branila titulu.

Loznica, futsal, KMF Loznica
foto: T. Ilić

Loznica je u Beograd otišla odlučna da u tri meča reši pitanje osvajača titule i taj cilj je ispunila. Do titule je stigla golovima kapitena Perića na samom početku utakmice i Kostića do kraja prvog poluvremena pa su gosti sa dva gola prednosti otišli na odmor. U nastavku utakmice nastavili su gde su stali i sa još tri pogotka, a mrežu su tresli, Matijević, Rosić i Kocić, otklonili sve dileme ko će se radovati, dok je počasni gol za FON postigao Marjanović. Mrežu je ponovo začarao odlični golman Lozničana Jakov Vulić pa je Loznica na najlepši način okončala sezonu.

Loznica, futsal, KMF Loznica
foto: T. Ilić

KMF Loznica je debitantsku sezonu u najvišem rangu odigrala odlično, osvojena je dupla kruna, na redu je slavlje, odmor, a onda pripreme za novu sezonu kada će se okušati i na evropskoj futsalskoj areni.

T. Ilić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track