HIT SCENA! EVO TI BABA STADION, VIDIŠ? AJDE LJUBI SVE, MORAM IĆI! Postao je NAJPLAĆENIJI HRVAT, pa prvo pozvao baku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Simpatično

HIT SCENA! EVO TI BABA STADION, VIDIŠ? AJDE LJUBI SVE, MORAM IĆI! Postao je NAJPLAĆENIJI HRVAT, pa prvo pozvao baku (VIDEO)

Fudbal -

Nakon sedam fantastičnih godina u Interu, Ivan Perišić će prvi put u karijeri igrati u Premijer ligi

Prošao je kroz mlađe kategorije Hajduka iz Splita, seniorski fudbal je upoznao u Francuskoj i Belgiji, a planetarno je postao poznat dok je igrao u Nemačkoj.

Sada je Perišić postao najplaćeniji hrvatski fudbaler ako je verovati medijima u Velikoj Britaniji.

Fudbaler koji igra na poziciji levog krila je stigao u Totenhem kao slobodan igrač, a potpisao je dvogodišnji ugovor po kojem će godišnje zaraditi čak 10.500.000 evra, što je više od plata Luke Modrića (Real Madrid, 9.500.000 evra), Matea Kovačića (Čelsi, 9.000.000) i Marcela Brozovića (Inter, 6.000.000).

Ivan je na predstavljanju u novom klubu oduševio sve, pošto je prva stvar po izlasku na teren na kojem će igrati bilo pozivanje bake.

- Evo ti baba stadion, vidiš? Ajde, ljubi sve, moram ići - rekao je Perišić nako čega se ekipa koja je bila prisutna nasmejala.

Perišić je od 2015. godine igrao u Interu uz pozajmicu Bajernu iz Minhena u sezoni 2019. do 2020. godine. Bio je jedan od najvažnijih fudbalera "nerazura", ali uprkos tome, u Milanu su previše razmišljali.

Nisu želeli odmah da ispune finansijske zahteve fudbalera koji je tražio povišicu sa 4.000.000 na 6.000.000 evra. Totenhem se uključio sa daleko boljom ponudom, pa je njegova odluka bila laka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track