PODATAK ZA PONOS I POŠTOVANJE! Osam reprezentativaca Srbije iz Grafičara izborilo plasman na EP za omladince!
Foto: Printskrin

BRAVO

PODATAK ZA PONOS I POŠTOVANJE! Osam reprezentativaca Srbije iz Grafičara izborilo plasman na EP za omladince!

Fudbal -

Omladinska reprezentacija Srbije izborila je plasman na EP koje će se
krajem jula održati u Slovačkoj.

Velikom uspehu našeg nacionalnog tima u značajnom meri doprineli su igrači RFK Grafičar, njih šestorica.

Pored braće Jovana i Nikole Mituljikića, Uroša Lazića, Stefana Lekovića, Marka Ćopića i Nikole Kneževića, u sastavu Srbije bili su još i Andrej Đurić i Nikola Stanković igrači koji trenutno nastupaju za FK Crvena zvezda a upravo su ih igre u timu sa Senjaka preporučile Dejanu Stankoviću.

Andrej Đurić i Nikola Stanković, ponos su Grafičara, koji ove godine obeležava vredan jubilej, 100-godišnjicu postojanja.

"Prioritet za naš klub je da razvijamo i unapređujemo igrače kako za Crvenu zvezdu, tako i za sve naše nacionalne selekcije. Zato nam je čast što imamo toliko fudbalera u omladinskoj reprezentaciji, i što je naš prvi tim gotovo u potpunosti sačinjen od igrača mlađih od 20 godina. Plasman ekipe na EP nam pokazuje da je neophodno da nastavimo da dajemo priliku mladim srpskim fudbalerima, da im omogućavamo što bolje uslove da naprave korak između omladinske i seniorske konkurencije, uključujući vrhunski stručni rad i što kvalitetniju infrastrukturu", rekao je Nikola Ristanović, generalni direktor RFK Grafičar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track