FUDBALSKA SRBIJA JE PREZADOVOLJNA! Iliev: Vreme je da Stolica i ja zajedno predvodimo Partizan!
Foto: @starsport

ODUŠEVLJEN

FUDBALSKA SRBIJA JE PREZADOVOLJNA! Iliev: Vreme je da Stolica i ja zajedno predvodimo Partizan!

Fudbal -

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prezadovoljan je dolaskom Ilije Stolice na mesto šefa stručnog štaba Partizana.

"Počeo bih ovu konferenciju sa rečenicom 'fudbalska Srbije je prezadovoljna. To je ono što me raduje, što je naš izbor za novog trenera Partizana dođe Ilija Stolica. Čovek koji se ugradio u titulu 2015. godine, čovek koji je jednim delom doneo titulu Partizanu 2017. godine, čovek koji je napravio revoluciju u srpskom fudbalu kada se pojavio i neko ko je poslednjih 5-6 godina koji se vezuju za prvog trenera Partizana", rekao je Iliev na stadionu u Humskoj i dodao:

"Nekoliko puta smo se mimoišli kada je delovalo da je gotovo. Rekao bih da je razlog baš ovo, ovaj trenutak, da je sada vreme, da nas dvojica zajedno predvodimo Partizan. Na putu ofanzivnog vrhunskog fudbala, a verujem u ovom trenutku da će i rezultati sastavni deo tog fudbala", objasnio je Iliev.

Ilijev ovog puta nije naseo na provokaciju novinara da grantuje za Stolicu.

"Ovo sam već mnogo puta čuo, ali tu legendarnu rečenicu sam hteo da izgovorim 2017. prvi put. Ne bih je sad izgovorio jer je ona već izgovorena. I ja sam iskusniji posle mnogo godina. Jedino što želim je da kažem da verujem u sve ovo. Želeo bih da svaki navijač veruje", poručio je Iliev

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track