NAJPOŽELJNIJU ŽENU U FUDBALU TELOHRANITELJI ČUVALI U HRVATSKOJ: Ko god je pokušao da pipne zanosnu Italijanku - pokajao se! FOTO
Foto: Profimedia/Instagram/dilettaleotta

NEMA ŠALE

NAJPOŽELJNIJU ŽENU U FUDBALU TELOHRANITELJI ČUVALI U HRVATSKOJ: Ko god je pokušao da pipne zanosnu Italijanku - pokajao se! FOTO

Fudbal -

Najpoznatija svetska fudbalska novinarka u četvrtak je stigla u Hrvatsku zbog "Sunset sports media festivala"

Dileta Leota važi za najatraktivniju ženu u fudbalu, a u Zadru je upravo pričala o pripadnicama lepšeg pola u ovom sportu, kao i o svom poslu.

Ono što je ostavilo jak utisak na novinare u komšiluku jesu dva telohranitelja koja su bila uz Leotu i koja nijednoj osobi nisu dozvoljavala ni da dotakne Italijanku, čak ni tokom fotografisanja.

Tako je "Večernji list" na sledeći način opisao

- Dileta Leota je globalni fenomen, to je jasno. Lepa Italijanka i jedna od najpoznatijih svetskih novinarki bila je apsolutno najveća zvezda Sunset sportskog i medijskog festivala iako su u Zadru poslednjih nekoliko dana boravile još neke poznate sportske face s najvećim uspesima u karijeri. Doduše, utisak glamura oko zgodne Sicilijanke pojačala su dva lična telohranitelja koja se nisu odvajala od nje. Čak nam nisu dopustili ni da je uhvatimo oko struka dok smo se fotografirali na kraju razgovora. Nabildovani telohranitelj nam je iza leđa odmah stisnuo zglob i odmaknuo ruku - opisao je novinar susret sa Italijankom.

Na istom mestu može da se pročita i da je Leota ostavila utisak bistre devojke. Ona je tokom boravka u Zadru govorila i o svom izgledu.

- To je problem, ne samo meni, već i drugim ženama. Ali, tajna je u tome da moram da skrenem pažnju ljudi sa moje fizičke pojave na moje sposobnosti i kvalitete. Nije lako, ali uspevam. Svi govore o mom fizičkom izgledu, ali niko ne govori koliku sam žrtvu podnela u mladosti kada sam kao klinka ustajala u 4 ujutru da bih stigla na posao kojim sam zarađivala za školovanje. Bilo je i seksističkih poruka, ali ja sam samo razmišljala o svom poslu. Poručila bih mladim devojkama da ne prestaju da žive svoje snove i da nikada ne odustaju - rekla je Dileta.

1 / 11 Foto: Instagram/dilettaleotta

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track