POJAČANJA NA KARAĐORĐU: Nemanja i Uroš Nikolić novi fudbaleri Vojvodine
Foto: Starsport©

TRANSFER

POJAČANJA NA KARAĐORĐU: Nemanja i Uroš Nikolić novi fudbaleri Vojvodine

Fudbal -

Srpski fudbaleri Nemanja i Uroš Nikolić novi su igrači Vojvodine, saopštio je novosadski klub.

Nemanja Nikolić je za Vojvodinu igrao u sezoni 2019/20, a u karijeri je igrao i za Grbalj, Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, Partizan, Al-Rid i Tobol. Sa klubom je 29-godišnji napadač potpisao dvogodišnji ugovor.

"U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da 'Voša' ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni 'Voša' nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu", rekao je on.

Uroš Nikolić je u Vojvodinu došao kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo saradnju sa Makabijem iz Tel Aviva.

U dosadašnjoj karijeri ofanzivni vezni fudbaler je igrao za Dinamo Minsk, Jagodinu i madjarski Videoton. I 28-godišnji fudbaler je sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor.

"Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca (Milan) poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da saradjujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu. Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu", zaključio je Uroš Nikolić.

Vojvodina je u letnjem prelaznom roku dovela Radomira Milosavljevića i Iva Barajea, dok se sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio Milan Vidakov.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track