TRENER ČUKARIČKOG PORUČIO POSLE ŽREBA: Nema lakih protivnika u Evropi!
Foto: FK Čukarički

reakcije

TRENER ČUKARIČKOG PORUČIO POSLE ŽREBA: Nema lakih protivnika u Evropi!

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je danas nakon žreba u Nionu da u "Evropi nema lakih protivnika" i da je fudbal u Luksemburgu u "velikom usponu".Čukarički će u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija igrati protiv ekipe Rasing Union iz Luksemburga.

"U Evropi nema lakih rivala. Moramo maksimalno da se spremimo za Luksemburžane, čiji fudbal je u velikom usponu", izjavio je Kerkez, a preneo klub.

Kerkez je rekao i da je do duela sa Rasingom ostala još dosta vremena koje ekipa mora da iskoristi "da se što bolje spremi".

"Ostalo je još dosta vremena do prvog evropskog ispita, ostaje nam da se spremimo za sve izazove koji nas očekuju. Najpre za start Superlige, jer pre duela sa Rasing Unionom očekuju nas mečevi protiv TSC-a i Novog Pazara", dodao je on.

Kapiten Čukaričkog Marko Docić izjavio je da je zadovoljan žrebom i da očekuje prolaz u treće kolo.

"Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Protivnika još uvek ne poznajemo, ali imamo vremena da se spremimo. Očekujem prolaz u treće kolo. Imamo dovoljno iskustva, dobro smo se pojačali, i to će nam dosta značiti u Ligi konferencija", izjavio je Docić.

U prvom meču Čukarički će 21. jula igrati u gostima, a revanš je na programu na stadionu na Banovom brdu sedam dana kasnije.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track