VAZURA I ILIEV USKORO DOVODE NOVA POJAČANJA U PARTIZAN: Sa novim trenerom Stolicom prioritet titula prvaka Srbije!
Foto: Starsport

pripreme CRNO-BELIH

VAZURA I ILIEV USKORO DOVODE NOVA POJAČANJA U PARTIZAN: Sa novim trenerom Stolicom prioritet titula prvaka Srbije!

Fudbal -

Predsednik kluba Milorad Vučelić i sportski sektor razradili jasno zacrtan plan oko angažovanja novajlija, povratnik iz Izraela Šehović prvo pojačanje!

Rad u Beogradu je završen i ekspedicija Partizana predvođena novim trenerom Ilijom Stolicom odlazi u Sloveniju, tačnije u Ptuj. Hotel “Primus” biće naredne dve nedelje baza crno-belima, gde će se spremati za predstojeću sezonu u kojoj su ciljevi, kao i uvek najviši, a prioritet osvajanje titule prvaka Srbije.

Novi šef stručnog štaba i njegovi saradnici na raspolaganju će imati 23 igrača, među kojima je nekolicina igrača priključena iz omladinskog pogona, a tu je i povratnik Zlatan Šehović koji je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Zlatan Šehović
foto: FK Partizan/Antonio Ahel

Perspektivni levi bek, koji će uskoro napuniti 22 godine, vratio se u crno-beli tabor iz Izraela, gde je uspešno igrao za Makabi iz Netanje. Pod motom - "Partizan, moja kuća", Šehović je ozvaničio povratak u Humsku, a Iliev očekuje od njega da potvrdi veliki talenat. Vazura je obavio dobar posao, jer pregovori sa Izraelcima nisu bili nimalo laki, ali je Šehović opet završio u Humskoj!

Milorad Vučelić, Miloš Vazura
foto: www.partizan.rs

Sportski sektor u Humskoj radi na dovođenju novih igrača, pa će put Slovenije u narednih nekoliko dana sigurno krenuti još neko novo lice. Uostalom, predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica iliev imaju jasno zacrtan i dobro razrađen plan oko angažovanja novih igrača.

Tokom dvonedeljnih priprema ekipa će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a već se zna da će rivali biti rumunski Kluž u petak, 24. juna (17.30) u Gornjoj Radgoni i slovački Spartak iz Trnave četiri dana kasnije u Kidričevu (18.00). Obe ove utakmice biće direktno prenošene na zvaničnom Partizanovom jutjub kanalu, kao i na TV Arena sport.

U Sloveniju su otputovali: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Vanja Vlahović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track