ŠOKANTNO! MESI HTEO DA ME UBIJE: Zemljak slavnog Argentinca konačno otkrio dugo skrivanu tajnu! (VIDEO)
Foto: AP

ISPLIVALA ISTINA

ŠOKANTNO! MESI HTEO DA ME UBIJE: Zemljak slavnog Argentinca konačno otkrio dugo skrivanu tajnu! (VIDEO)

Fudbal -

Kada je prošle sezone Pari Sen Žermen demolirao Barselonu u Ligi šampiona, Tokom utakmice ova dva tima, slavni argentinski fudbaler Lionel Mesi je bio mnogo ljut, ali sudbina ga je ubrzo odvela kod "svetaca" iz Pariza.

Mesi je iznervirao fudbalera Parižana, zemljaka Leandra Paredesa zbog grube intervencije. Bar se tako mislilo u prvom momentu.

Međutim, pravi razlog svega je sasvim drukčiji. Paredes je konačno otkrio dugo skrivanu tajnu! On tvrdi da ova svađa nije započela zbog faula, već zbog onoga što je izrečeno posle njega.

- Mesi je bio iznerviran jer sam dao komentar svojim saigračima u vezi tog njegovog faula i čuo me je. Bio je jako nervozan. Jako me je glasno opsovao. Hteo sam da propadnem u zemlju. Hteo sam da odem kući - rekao je Leandro Paredes, a prenosi "Mundo Deportivo".

Fudbaler je potom objasnio i kako se Mesi ponašao kad su sreli u nacionalnom timu.

- Nakon tog trenutka video sam ga u reprezentaciji i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Pokazao mi je kakav je kao osoba. Naš odnos je jako dobar. Sad, kad se prisetimo tog trenutka, smejemo se. Ali, tada je hteo da me ubije - otkrio je Paredes.

Ova dva Argentinca letos su postali saigrači u PSŽ-u, s kojim su zajedno osvojili titulu šampiona Francuske, ali su u osmini finala ispali od prvaka Evrope i najtrofejnijeg kluba na svetu - Reala iz Madrida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track