JE**NO SMO SPALILI MILIJARDU FUNTI: Direktor Mančester junajteda uz PIVO otvorio dušu navijačima, oni TAJNO SNIMILI RAZGOVOR!
Foto: Printscreen

otvorio se

JE**NO SMO SPALILI MILIJARDU FUNTI: Direktor Mančester junajteda uz PIVO otvorio dušu navijačima, oni TAJNO SNIMILI RAZGOVOR!

Fudbal -

Rekao sve što mu leži na duši...

Izvršni direktor fudbalskog kluba Mančester junajted Ričard Arnold sastao se u pabu sa nekolicinom navijača koji su protestovali zbog loših rezultata i uprave kluba.

Arnold je saznao da su se pojedini navijači pre protesta okupili u pabu u blizini njegove kuće u Češiru i otišao je na razgovor sa njima, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Deo razgovora je tajno snimjen i postavljen na društvene mreže.

Arnold je otvoreno rekao da je Junajted "spalio" milijardu funti na igrače u prethodnih nekoliko godina.

"Potrošili smo milijardu funti na igrače. Potrošili smo više nego iko u Evropi. Nisam oduševljen s tim gde smo. Nije mi lako i brinem se kako ćemo to srediti u budućnosti. Dogodilo se to da smo je**no spalili novac", rekao je direktor slavnog kluba.

On je takodje rekao i "da je tu" novac koji novi trener Erik ten Hag i direktor fudbala Džon Murto planiraju da potroše na dovodjenje novih igrača.

Junajted pregovara sa Barselonom o dovodjenju Frenkija de Jonga.

Arnold je rekao da je prošla sezona bila "košmar", ali je i kritikovao navijače zbog protesta protiv vlasnika kluba porodice Glejzer, koje su održali na nekoliko utakmica na Old Trafordu.

"Ne možete otići na naš stadion i reći 'pokažite mi gde je milijarda funti' jer nismo dobro potrošili novac. Nisam ovde da pranim Džoela (Glejzer). Mora da govori u svoje ime", rekao je Arnold.

Mančester junajted nije osvojio titulu od 2013. godine, a poslednji trofej osvojio je 2017. Prošlu sezonu ekipa je završila na šestom mestu, u novembru je otpušten trener Ole Gunar Solšer, a na njegovo mesto privremeno je doveden Ralf Rangnik.

Arnold je 1. februara postao izvršni direktor kluba umesto Eda Vudvorda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track