FUDBALDERI PARTIZANA PUTOVALI OSAM SATI DO PTUJA! Odrađen prvi trening, izvanredni uslovi u sportskom komleksu u Kidričevu (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

pripreme crno-belih

FUDBALDERI PARTIZANA PUTOVALI OSAM SATI DO PTUJA! Odrađen prvi trening, izvanredni uslovi u sportskom komleksu u Kidričevu (VIDEO)

Fudbal -

U ponedeljak će se ekipi pridružiti Samed Baždar, sa ekipom i koordinator u sportskom sektoru Ivica Kralj

Nakon prvog dana u Sloveniji koji je poslužio stručnom štabu za upoznavanje sa terenom i pravljenje strategije za prvu nedelju priprema, a igračima za oporavak posle višesatne vožnje.

Prvi jutarnji trening uod 10 časova je počeo radom na snazi i ubrzanju, da bi se posle prešlo na ševu i brzinu završnice.

Uslovi za rad u poznatom sportskom kompleksu u Kidričevu su izvanredni, tako da odlazak u staru bazu crno-belih predstavlja pun pogodak!

Drugi trening je zakazan za 18 časova. Novi trener crno-belih Ilija Stolica je od samog početka priprema ozbiljno prionuo na posao, svestan najviših ambicija kluba u narednoj sezoni, od kojih je svakako prioritet osvajanje titule prvaka Srbije posle posta od čak pet godina.

Stolica je na pripremama u Sloveniji govorio i o odlascima i dolascima igrača! Pogledajte ovde šta je sve rekao:

Posle osmočasovnog puta, crno-bela ekspedicija je stigla na poznatu lokaciju – Ptuj u Sloveniji – gde će ostati naredne dve nedelje.

Sa ekipom u Sloveniji je i koordinator za sportski sektor u Partizanu, nekada proslavljeni golman Ivica Kralj, kao i dugogodišnja portparolka kluba Biljana Obradović.

U ponedeljak će se ekipi pridružiti i Samed Baždar.

1 / 7 Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track