RONALDOV LUKSUZNI AUTO MU JE UNIŠTIO KUĆU: Od štete je morao da se ISELI, zakucao je Kristijanu na vrata i postavio JEDNO PITANJE
Foto: Printskrin

progovorio

RONALDOV LUKSUZNI AUTO MU JE UNIŠTIO KUĆU: Od štete je morao da se ISELI, zakucao je Kristijanu na vrata i postavio JEDNO PITANJE

Fudbal -

Ronaldov "bugati vejron" vredan dva miliona evra uleteo je u dvorište jednog stanovnika Majorke i napravio mu veliku štetu

Pre nekoliko dana jedan radnik slupao je na Majorki skupoceni "bugati vejron" koji je u vlasništvu slavnog Portugalca Kristijana.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, probio ogradu jedne kuće, uleteo u dvorište jedne kuće. Nesreća je, na sreću, prošla bez povređenih, ali pričinjena je velika materijalna šteta.

"Od siline udarca iščupan mi je vodomer i od tada ne mogu da živim u svojoj kuči, vrata su "izletela, a srušena su mi i dva betonska stuba", otkrio je za "Ultimate Hora" vlasnik kuće.

Na mestu gde se desila nesreća obično se nalazi njegov pas, pa je vlasnik strahovao da je ostao bez ljubimca.

"Mislio sam da su ga ubili. Kada sam ušao, video sam kako drhti od straha daleko od ulaza", rekao je vlasnik.

On je otkrio da je otišao u luksuznu vilu u kojoj boravi Portugalac sa porodicom na odmoru da traži obeštećenje za štetu koju mu je napravio njegov radnik.

"Morao sam dugo da čekam da mi otvore vrata, ali naišao sam na jako ljubaznog muškarca i ženu. U Ronaldovo ime su mi obećali da će platiti svu štetu koju je prouzrokovao njegov "bugati". Rekli su mi da sve popravim i sačuvam račune", kaže vlasnik kuće.

Kristijano Ronaldo, Bugati
foto: Instagram

Policija je utvrdila da je u nesreći učestvovao samo jedan automobil, a vozač je u potpunosti preuzeo odgovornost za ono što se dogodilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track