SOČNI DETALJI: Mesijeva Antonela ismejavala Šakiru, dala joj podrugljiv nadimak! Otkriveno zašto pevačica nije bila omiljena
Foto: Instagram

Nije bila baš omiljena

SOČNI DETALJI: Mesijeva Antonela ismejavala Šakiru, dala joj podrugljiv nadimak! Otkriveno zašto pevačica nije bila omiljena

Fudbal -

Svakodnevno na površinu izlaze novi detalji o životu Šakire i Đerara Pikea nakon njihovog raskida pre nekoliko nedelja.

Sada su se pojavile informacije da kolumbijska pevačica nikad nije bila prihvaćena u svlačionici Barselone za koju nastupa Pike. Naime, Kolumbijka se uopšte nije dopala ženama zvezda Barselone, uključujući i Antonelu Rokuco dok je Lionel Mesi igrao na Nou Kampu. Antonela i druge devojke Barseloninih igrača su bile prijateljice sa Nuriom Tomas, Pikeovom devojkom dok nije upoznao Šakiru.

Španski mediji tvrde da je Antonela za Šakiru imala i podrugljiv nadimak. Naime, zvale su je "Šefica" i to zbog načina na koji je tretirala Pikea. Inače, i sama Šakira nikad nije bila previše zainteresovana da uđe u društvo ostalih devojaka Barseloninih igrača pa i ne čudi zašto je često bila meta ogovaranja.

Pike i Šakira su 12 godina bili u vezi. Interesantno je da su odlučili da se ne venčaju pa će s pravne strane bili lakše regulisati podelu zajedničke imovine. Tokom veze koja je počela nakon Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici 2010. godine dobili su dva sina, Milana i Sašu. Upravo briga oko dece bi mogla predstavljati veliki problem za Šakiru, a Pikeovo ponašanje će je sigurno dodatno izluditi.

Raskalašni 35-godišnjak ne želi da pusti decu da putuju s majkom na odmor u SAD, a danas je svojoj dosadašnjoj devojci zadao i najbolniji udarac kojeg jedna majka može da primi. Naime, Pike je uzeo sinove i otputovao s njima u London. Ovog vikenda je snimljen na terenima Vimbldona gde je sa Milanom i Sašom posmatrao trening Rafaela Nadala. Pre toga iskusni defanzivac je očigledno bio u poseti fan šopu Čelsija s obzirom na kesicu s logom londonskog kluba, dok je i jedan od sinova nosio dres popularnih Plavaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track