PREŽIVLJAVA PAKAO U TRUDNOĆI: Zvezda Reala se provodi po Majamiju, dok mu se žena suočava sa OZBILJNIM KOMPLIKACIJAMA (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

SRAMOTA

PREŽIVLJAVA PAKAO U TRUDNOĆI: Zvezda Reala se provodi po Majamiju, dok mu se žena suočava sa OZBILJNIM KOMPLIKACIJAMA (FOTO)

Fudbal -

Brazilski fudbaler ostavio trudnu influenserku Karolinu Limu samo nekoliko nedelja pred porođaj.

Eder Militao se posle osvojene Lige šampiona sa Realom zaputio u domovinu kako bi prisustvovao zabavi u mestu odakle "vuče" korene, a onda je ponovo otputovao i sada uživa čarima noćnog života Majamija.

Njegova izabranica Karolina, koja sitno broji do rođenja ćerke kojoj su već odabrali ime, na društvenim mrežama redovno obaveštava pratoce kako protiče njena trudnoća.

Poslednji dani su dramatični, a podršku svog partnera - nema. Ona je nekoliko nedelja pred porđaj počela da gubi plodovu vodu, što ju je jako uznemirilo i zbog celokupne situacije se požalila javnosti.

- On nije sa mnom, zabavlja se u najboljim noćnim klubovima u Majamiju - napisala je influenserka, da bi ubrzo obrisala post u kojem je potkačila Edera.

Brazilski mediji su njenu "prozivku" iskoristili pa su otišli toliko daleko da su osvanuli naslovi kako se ovaj par rastao, dok se oni ovim povodom više nisu oglašavali.

(Kurir sport/Ofuxico)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track