Jusein Bolt pojačava Junajted

Ispunjenje sna

Jusein Bolt pojačava Junajted

Fudbal -
Menadžer Junajteda pozvao najbržeg čoveka današnjice da zaigra za "Đavole" protiv Reala iz Madrida

Želja najbržeg čoveka današnjice Juseina Bolta da zaigra za Mančester junajted mogla bi da se obistini u bliskoj budućnosti.

Trener "Crvenih đavola" Ser Aleks Ferguson izjavio je da će Jamajčaninu pružiti šansu, doduše za sada samo u meču legendi Mančestera i Reala, ali nije isključeno da posle toga Bolt postane saigrač Vidiću i drugovima.

"Zanimljiva je njegova želja da zaigra za nas na nekom prijateljskom meču. To bi bilo sjajno. Sledećeg leta igramo humanitarni meč protiv legendi Real Madrida i tu će biti prilika da se pokaže", izjavio je Ferguson.

Prvi put Bolt je objavio želju da zaigra u Junajtedu 2010. godine, kada je u svojoj autobiografiji napisao da mu je klub sa Old Traforda najomiljeniji klub.

"Ukoliko bi me Aleks Ferguson video na nekom prijateljskom meču možda bi mogao da razmisli da zamenim Rajana Gigsa", napisao je tada Bolt.

Po osvajanju prve zlatne medalje na nedavnim Olimpijskim igrama u Londonu, Bolt je ponovio želju, a za to je dobio podršku Rija Ferdinanda, koji je na Tviteru napisao da će učiniti sve da mu se ispuni želja.

Bolt je nedavno bio gost kluba iz Mančestera na meču protiv Fulama, tom prilikom se sreo sa Fergusonom, Vidićem i ostalim fudbalerima slavnog kluba, a tom prilikom je i dobio dres sa brojem koji označava vreme istrčano u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track